Lenti

Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Telefon +36 92 551 022

Szállítási naptár

A naptárban található színjelölések jelmagyarázatát mobil nézet esetében az oldal tetején, asztali számítógép nézetben a jobb oldalon találja.

A Lenti Hulladékgyűjtő udvarban a lakosság az alábbi hulladékokat térítésmentesen leadhatja:
csomagolási műanyag, papír, csomagolási üveg, zöld hulladék, fém, elektronikai hulladék(háztartásonként 1db/alkalom), fém, veszélyes hulladék, használt étolaj, gumiabroncs(4db), lom hulladék (100kg/háztartás/év)

Az alábbi legördülő listából válasszon egy települést az éves hulladékszállítási naptár megtekintéséhez. A település kiválasztása után lehetősége lesz a az adott település naptárjának pdf formátumban történő letöltésére is.

Jelmagyarázat

műanyag és fém csomagolási hulladék: PET italos palack lapítva,zacskó, zsugorfólia, tisztító és kozmetikai szerek flakonjai (mosogató, testápoló), sörös-italos fémdoboz, konzerv

papír hulladék: csomagolópapír, hullámpapír, kartondoboz, újság, katalógus, prospektus, papízsák, karton, boríték, levélpapír, papírt italos doboz (tetrapack)

biológiai hulladék: levágott fű, avar, lomb, gyümölcs és zöldség maradék, elhalt szobanövény, tojáshéj, kávézacc
A háztartási zöldhulladékot kizárólag a lakosságtól szállítunk el. 1 db erre a célra rendszeresített gyűjtőedényben (max.5kg) és 2 db zöld színű biológiailag lebomló hulladékgyűjtő zsák kerül elszállításra.
A képződés helyén a zöldhulladékot a zöldhulladék elkülönített gyűjtésének céljára gyártott gyűjtőedényben vagy biológiailag lebomló hulladékgyűjtő zsákban kell gyűjteni!

kommunális hulladék

lomtalanítási hulladék elszállítási nap

Közlemény

Átvételi időpont változás

Az Lenti Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft., mint alvállalkozó közszolgáltató a lom hulladék gyűjtésére a 8960 Lenti, 054/7 hrsz. alatti Hulladékkezelő Központban a hulladékgyűjtő udvari átvételt biztosítja az alábbi időpontokban:  

  • 2021. november 22 – 2021. november 27 között Lenti Város lakosságának részére
  • 2021. november 29 – 2021. december 04 között Lenti Város városrészeinek lakossága részére

A Hulladékkezelő Központ és Hulladékgyűjtő udvar nyitvatartása:

  • hétfőtől – péntekig: 8:00 – 16:00,
  • szombati napon: 8:00 – 14:30

 Lom hulladék fogalma alatt értjük: az ingatlanhasználónál keletkezett lomhulladék, mint használhatatlanná vált, nagyobb háztartási felszerelési tárgy, bútor, egyéb ingóság, amely a gyűjtőedény méretét meghaladja.

A hulladékgyűjtő udvarban a lakosság 100 kg/háztartás/év mennyiségű hulladékot helyezhet el térítésmentesen.”