Lenti

Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Telefon +36 92 551 022

Lomtalanítás tájékoztató

Lenti Város Önkormányzata és a Lenti Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2022. szeptember 05 – október 16. közötti időszakban lomtalanítást szervez az alábbiak szerint.

Lenti lomtalanítás 2022.

Lenti Város Önkormányzata a Lenti Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. közreműködésével Lentiben a házhoz menő lomtalanítási akciót szervez

2022. szeptember 05.  és 2022. október 16. között.

Változások a lomtalanítás lebonyolításában, rendszerében!

A lomtalanítási igényt a szolgáltató felé az ingatlanhasználónak jelezni kell, időpontot egyeztetve a meghirdetett napok szerint, csak az igénybejelentést leadó ingatlan tulaj-donosokat keresi fel Társaságunk.

Az érintett ingatlanon rendelkezni kell érvényes hulladékszállítási előfizetéssel, valamint a lomtalanítás igénybevétele csak díjtartozás mentesség esetén lehetséges.

A Lenti Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. a lomtalanítási akció keretében az alábbi nagy darabos, szilárd hulladékokat szállítja el:

Társaságunk lakóingatlanonként maximum 3m3 lomhulladékot szállít el.

A lom hulladékokat az időpont egyeztetéssel rendelkező átvételi napon, reggel 7:00 óráig kell kihelyezni kerítésen belül, a tehergépjárművel megközelíthető bejárati kaputól maximum 5 méter távolságra.

A szolgáltató dolgozóinak ingatlanra történő bejutását az ingatlantulajdonosnak, ingatlanhasználónak kell biztosítania!

Kérjük, hogy a lomtalanítás során átadható hulladékok körét, illetve azon hulladékok körét amelyek a lomtalanítás során nem kerülnek elszállításra, szíveskedjenek fokozott figyelem-mel áttanulmányozni.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a 72/2013. (VIII. 27.) VM rendelet alapján nem számítanak lomhulladéknak, ezért a lomtalanítás során nem kerülnek elszállításra:

A lomtalanítási igényeket kérjük telefonon, a 92/551-022 telefonszámon, avagy e-mailben az info@lentihuga.hu e-mail címen jelezzék. Az igényeket a meghirdetett időpont előtt legalább 2 munkanappal lehet leadni.

A lom hulladék fogalmán kívül eső hulladékok elszállítására vonatkozólag a gyűjtési lehetőségekről, 8960 Lenti, 054/7 hrsz. alatti Hulladékgyűjtő udvar és Hulladékkezelő Központ átvételi lehetőségeiről a Lenti Hulladékkezelő Kft.  dolgozóival szükséges egyeztetni.
Elérhetősége: 8960 Lenti, Templom tér 9. Telefon: a 92/551-387; 92/351-379 telefonszámon, Email: hulladekkezelo@lentihuke.hu, info@lentihuke.hu

Közreműködésüket előre is köszönjük!

Szállítási időpontok

Szeptember 05. (hétfő)             

Szeptember 06. (kedd)

Szeptember 07. (szerda)

Szeptember 08. (csütörtök)

Szeptember 09. (péntek)

Szeptember 12. (hétfő)

Szeptember 13. (kedd)

Szeptember 14. (szerda)

Szeptember 15. (csütörtök)

Szeptember 16. (péntek)

Szeptember 20. (hétfő)

Szeptember 21. (kedd)

Szeptember 26. (hétfő)     


Október 03. (hétfő)

Október 04. (kedd)

Október 05. (szerda) – október 06 (csütörtök)

Október 07 (péntek) – október 10 (hétfő)

Október 11 (kedd) – október 12 (szerda)

Október 13 (csütörtök) – október 14 (péntek)

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmet, hogy a lom hulladék azon ingatlanhasználóktól kerülnek elszállításra, akik érvényes hulladékszállítással rendelkeznek és tartozásmentesek. Az ingatlanhasználóknak időpontot kell egyeztetni a felajánlott napra. Az akció keretén belül építési törmelék, nyesedék, kerti hulladék nem kerül átvételre!